HARD-COURT

În septembrie 2011 s-a inaugurat sala cu cele trei terenuri pe hard. Suprafața de joc „hard court” folosită a fost impotat din SUA, este „acrylic ultracushon system”, aceași suprafață de joc ca la US Open, Australian Open sau Quatar Open. Este o suprafață de joc foarte apreciată în țările cu tradiție în tenis, o suprafață de joc care începe să câștige din ce în ce mai mult teren și în Europa.

Rezervări — 0722 630 518

ZGURA

Cele cinci terenuri din zgură sunt permit alunecarea controlată, fiind o suprafață foarte confortabilă pentru jucători, indiferent de nivelul lor. Terenurile de zgură sunt mai frecvente în Europa și America Latină. Cel mai important turneu desfășurat pe aceasta suprafață este cel de la Roland Garros, fiind singurul turneu de Grand Slam care se desfășoară pe zgură.

Rezervări — 0722 630 518

CURSURI

Împreună cu antrenorii noștri, oferim programe de pregătire sportivă destinate tuturor jucătorilor, indiferent de vârstă sau nivel de experiență. Atât copiii cat și adulții pot beneficia de ore de inițiere sau perfecționare menite să le maximizeze potențialul şi să prevină accidentările. Acestea se pot desfășura fie în grupuri mici, fie individual.

Info — 0722 630 518

c1-01