CAZARE

Situat în centru staţiunii Mamaia, la doar 3 minute de plajă, complexul nostru oferă șederi liniștite, pentru familii și iubitorii de sport. Avem în dotare 7 camere duble (20mp, 2 persone max) și 5 camere de tip dublă superioară (40mp, max 3 adulți sau 2 adulți + 2 copii). Toate camerele au baie proprie, aer condiționat, frigider, internet și televizoare smart. 

Oferim parcare gratuită în incinta clubului și loc de joacă pentru copii.  La un sejur de peste trei zile aveți acces gratuit la ping pong, darts și mini golf (în limita disponibilității) și o oră de tenis sau badminton. 

Contra cost, clienții se pot bucura de lecții individuale de tenis sau servicii de masaj. La cerere, putem organiza și degustări de vin cu somelier pentru grupuri. 

Rezervările se pot face prin telefon și acceptăm plata cu vouchere fizice sau suport electronic.

Conform regulamentului nostru, fumatul nu este permis în incinta clădirii sau pe balcoane.  Deoarece ne adresăm în principal familiilor si sportivilor, îi rugăm pe toți clienții să respecte orele de liniște seara.

Pentru mai multe informati va rugam cititi Regulamentul Intern de Functionare.

 

b32
banner-01

CAMERĂ DUBLĂ

Camerele duble au o suprafață de 20mp si pot găzdui maxim 2 persoane. Toate camerele au baie proprie, aer condiționat, frigider, internet și televizor smart.

Preț:

Iunie: 325 RON
 
Iulie — August: 425 RON
 
Septembrie: 325 RON

CAMERĂ FAMILY

Camerele Family au o suprafață de 34mp cu pat matrimonial/twin și o canapea extensibilă, potrivită pentru familii cu 1 sau 2 copii. Toate camerele au baie proprie, aer condiționat, frigider, internet și televizor smart.

Preț:

Iunie: 425 RON

Iulie — August: 525 RON

Septembrie: 425 RON

 

Pentru rezervările plătite cu vauchere fizice se achită în avans în cont contravaloarea unei nopți de cazare.
Pentru rezervările plătite cu vauchere electronice se preplăteste contravaloare sejurului.
În ambele cazuri, taxa pentru anularea unei rezervării cu 72 de ore înainte de check-în va fi egala cu o noapte de cazare.
In cazul neprezentării la check-în, suma totală a rezervării nu va fi returnată.