Hard-court indoor

În septembrie 2011 s-a inaugurat sala cu cele trei terenuri pe hard. Suprafața de joc „hard court” folosită a fost impotat din SUA, este „acrylic ultracushon system”, aceași suprafață de joc ca la US Open, Australian Open sau Quatar Open. Este o suprafață de joc foarte apreciată în țările cu tradiție în tenis, o suprafață de joc care începe să câștige din ce în ce mai mult teren și în Europa.

„Hard court” fiind o suprafață de joc relativ nouă in România am ales clasificarea  I.T.F  „4 medium fast”. Ce reprezintă această clasificare? Este echivalentă cu duritatea și elasticitatea unei suprafețe cu zgura după o vară de joc — sperăm să vă placă!

Zgura

Cele cinci terenuri din zgură sunt permit alunecarea controlată, fiind o suprafață foarte confortabilă pentru jucători, indiferent de nivelul lor.

Terenurile de zgură sunt mai frecvente în Europa și America Latină. Cel mai important turneu desfășurat pe aceasta suprafață este cel de la Roland Garros, fiind singurul turneu de Grand Slam care se desfășoară pe zgură.