INTRO

Break Tenis Club

Clubul nostru sportiv se afla in centrul statiunii Mamaia la doar 2 minute pe jos de plaja si ofera pachete de cazare si tenis pentru iubitorii de sport. Fiecare pachet include ore tenis, fie afara pe zgura, fie in sala pe teren hard, si avem posibilitatea de a organiza lectii individuale de tenis contra cost pentru adulti si copii.

Inchirieri terenuri

Situat între plaja Mamaia și lacul Siutghiol, clubul nostru (afiliat Federației Romane de Tenis), oferă opt terenuri tenis dintre care cinci pe zgură și trei terenuri hard în sală.

 

DETALII

 

Cazare

Situată în centru staţiunii Mamaia, la doar 3 minute de plajă, clădirea noastră ultramodernă are în dotare 7 camere duble (20m2), 5 camere family (40m2, pentru maxim 4 persoane), spaţii de relaxare (bar, cafenea, sală de masaj).
 

DETALII

 

Cursuri

Împreună cu antrenorii noștri, oferim programe de pregătire sportivă destinate tuturor jucătorilor, indiferent de vârstă sau nivel de experiență. Atât copiii cat și adulții pot beneficia de ore de inițiere sau perfecționare menite să le maximizeze potențialul şi să prevină accidentările. Acestea se pot desfășura fie în grupuri mici, fie individual.

DETALII

 

Cafe 470

Caffe 470 este dotată cu televizor, internet - wireless, și sistem audio Hi-Fi. Caffe 470 este un loc unde membrii clubului pot sărbători cele mai frumoase momente împreună cu familia.


 

DETALII